, , , ,

Nycopro Reise 30 kapsler

kr 179,90

Nycopro Reise 30 kapsler er en kosttilskudd som er utviklet for å forbedre fordøyelsen din mens du er på reise.

EAN: 05711313005686 Produktnummer: 878799 Kategorier: , , , , Stikkord: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 5.99

Kapsler for å unngå mageproblemer på reise

Produktinformasjon

Forbedrer fordøyelsen

Nycopro Reise 30 kapsler er en kosttilskudd som er utviklet for å forbedre fordøyelsen din mens du er på reise. Den inneholder en unik blanding av probiotika og prebiotika som bidrar til å støtte sunn fordøyelse og immunsystemet ditt. Dette produktet passer for de som opplever fordøyelsesproblemer som forstoppelse, diaré og oppblåsthet mens de er på reise.

Beskytter mot bakterier

Nycopro Reise 30 kapsler bidrar også til å beskytte mot bakterier som kan forårsake matforgiftning og andre sykdommer. Kapslene inneholder et høyt antall gode bakterier som kan bidra til å bekjempe skadelige bakterier i tarmene og forhindre at de sprer seg til resten av kroppen.

Enkel å ta med seg på reisen

Nycopro Reise 30 kapsler kommer i en hendig og praktisk pakke som er lett å ta med seg på reisen. Du kan enkelt ta kapslene når som helst på dagen, med eller uten mat. De er også enkle å oppbevare og ta med seg i lommen, vesken eller kofferten.

Kan brukes av voksne og barn over 3 år (1 år i samråd med lege).

Inneholder ikke gluten, sitrus eller gelatin.

Egenskaper

Navn: Nycopro Reise 30 kapsler

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 878799

Ingredienser

Maisstivelse, frysetørrede melkesyrebakterier, kapselvegg (hydroksypropylmetylcellulose), fruktooligosakkarider, pregelatinisert maisstivelse, L-askorbinsyre (vitamin C), geleringsmiddel (gellan-gummi), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid). Bakteriestammer: Bifdobacterium animalis ssp. lactis BIFOLAC™12, Bifdobacterium longum BB536, Lactococcus lactis LL-23, Lactobacillus acidophilus LA-14, Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC™GG, Lactobacillus casei CL-11, Bifdobacterium bifdum BB-02, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus plantarum LP-115, Streptococcus thermophilus ST-21.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
Nycopro ReiseNycopro Reise 30 kapsler
kr 179,90
Skroll til toppen