,

Philips Avent Ultra Soft 0-6m Pink/White

kr 139,00

Philips Avent Ultra Soft Narresmokk rosa 0-6 måneder er utviklet for å gi babyen din en behagelig og naturlig følelse av suge.

EAN: 8710103938460 Produktnummer: 957220 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Beroligende og trøstende opplevelse

Produktinformasjon

Philips Avent Ultra Soft Narresmokk 0-6 måneder er utviklet for å gi babyen din en behagelig og naturlig følelse av suge. Den er laget av ultra-myk silikon som er utformet for å etterligne formen på mammas brystvorte, og gir dermed en mer naturlig ammeopplevelse for babyen din. Den brede brystvortelignende formen gjør det også enklere for babyen å åpne munnen naturlig, noe som kan bidra til en riktig utvikling av ganen og tennene.

Denne smokken er spesielt designet for babyer mellom 0 og 6 måneder, og er ideell for når babyen din trenger å bli beroliget eller trøstet. Smokken har en flat form som gjør at babyens nesebor ikke blir blokkert, og dermed kan babyen puste lettere mens de bruker smokken.

Narresmokken er også BPA-fri, noe som betyr at du trygt kan gi smokken til babyen din uten å bekymre deg for skadelige kjemikalier. Smokken er også enkel å rengjøre og sterilisere, slik at du alltid kan holde den ren og hygienisk for babyen din.

En pakke inneholder to smokker, begge i en fin rosa farge. Dette gjør at du alltid har en ekstra smokk i tilfelle den ene blir borte eller trenger å rengjøres. Smokken er en perfekt gave til foreldre med en nyfødt baby, eller til noen som allerede har en baby mellom 0 og 6 måneder.

Egenskaper

Navn: Philips Avent Ultra Soft 0-6m Pink/White

Leverandør: Midsona Norge As

Varenummer: 957220

Ingredienser

Silikon/Plast. BPA-fri

Handlekurv
Philips Avent Ultra Soft NarresmokkPhilips Avent Ultra Soft 0-6m Pink/White
kr 139,00
Skroll til toppen