,

Philips Avent Ultra Soft narresmokk 6–18 mnd, blå, 2 stk.

kr 145,00

Philips Avent Ultra Soft Narresmokk blå 6-18 måneder er utviklet for å gi babyen din en behagelig og naturlig følelse.

EAN: 08710103938521 Produktnummer: 912158 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Beroligende og trøstende opplevelse

Produktinformasjon

Philips Avent Ultra Soft Narresmokk blå 6-18 måneder er utviklet for å gi babyen din en behagelig og naturlig følelse. Den er laget av ultra-myk silikon som er utformet for å etterligne formen på mammas brystvorte, og gir dermed en mer naturlig ammeopplevelse for babyen din. Den brede brystvortelignende formen gjør det også enklere for babyen å åpne munnen naturlig, noe som kan bidra til en riktig utvikling av ganen og tennene.

Denne smokken er spesielt designet for babyer mellom 6 og 18 måneder, og er ideell for når babyen din trenger å bli beroliget eller trøstet. Smokken har en flat form som gjør at babyens nesebor ikke blir blokkert, og dermed kan babyen puste lettere mens de bruker smokken.

Philips Avent Ultra Soft Narresmokk er også BPA-fri, noe som betyr at du trygt kan gi smokken til babyen din uten å bekymre deg for skadelige kjemikalier. Smokken er også enkel å rengjøre og sterilisere, slik at du alltid kan holde den ren og hygienisk for babyen din.

En pakke med Philips Avent Ultra Soft Narresmokk inneholder to smokker, begge i en fin rosa farge. Dette gjør at du alltid har en ekstra smokk i tilfelle den ene blir borte eller trenger å rengjøres. Philips Avent Ultra Soft Narresmokk er en perfekt gave til foreldre med en nyfødt baby, eller til noen som allerede har en baby mellom 6 og 18 måneder.

Egenskaper

Navn: Philips Avent Ultra Soft narresmokk 6–18 mnd, blå, 2 stk.

Leverandør: Midsona Norge As

Varenummer: 912158

Ingredienser

Silikon/Plast. BPA-fri

Handlekurv
Philips Avent Ultra Soft NarresmokkPhilips Avent Ultra Soft narresmokk 6–18 mnd, blå, 2 stk.
kr 145,00
Skroll til toppen