, , , , , , ,

REN Bio Retinoid Youth Concentrate Oil 30ml

kr 654,00

REN Bio Retinoid Youth Concentrate Oil er en kraftig olje som gir intens fuktighet og næring til huden din.

EAN: 05056264704739 Produktnummer: 871065 Kategorier: , , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 21.80

Gi huden din en naturlig boost

Produktinformasjon

Naturlig anti-aldring olje for ungdommelig hud

REN Bio Retinoid Youth Concentrate Oil er en kraftig olje som gir intens fuktighet og næring til huden din. Oljen inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Denne oljen er også beriket med Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, som hjelper til med å styrke hudens barriere og forbedre elastisiteten.

Hudforbedrende ingredienser for alle hudtyper

REN Bio Retinoid Youth Concentrate Oil passer for alle hudtyper og kan brukes både om morgenen og om kvelden. Den inneholder også vitamin A, C og E, som bidrar til å forbedre hudens tekstur og tone, samtidig som den beskytter mot frie radikaler og miljømessige stressorer. Oljen er også fri for parabener, sulfater og mineraloljer, og er vegansk og cruelty-free.

Umiddelbar glød og sunn hud

REN Bio Retinoid Youth Concentrate Oil gir øyeblikkelig glød og sunnhet til huden din. Den lette, hurtigabsorberende formelen gir en umiddelbar mykhet og smidighet, og etterlater huden føles strålende og ungdommelig. Bruk den daglig for å oppleve en forbedret hudtekstur og en jevnere hudtone.

Egenskaper

Navn: REN Bio Retinoid Youth Concentrate Oil 30ml

Leverandør: REN

Varenummer: 871065

Ingredienser

Rosa Canina Fruit Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Bidens Pilosa Extract, Parfum* (Fragrance), Hippophae Rhamnoides Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool * 100% Natural Fragrance – Parfum 100% Naturel

Handlekurv
REN Bio Retinoid Youth Concentrate OilREN Bio Retinoid Youth Concentrate Oil 30ml
kr 654,00
Skroll til toppen