-29%

Sebamed kuldekrem 75ml

Opprinnelig pris var: kr 139,00.Nåværende pris er: kr 99,00.

Sebamed Kuldekrem er den perfekte løsningen for menn som utsettes for kalde og tøffe værforhold.

EAN: 4103040912824 Produktnummer: 903411 Kategori:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 1.85

Kuldekrem

Produktinformasjon

Sebamed Kuldekrem er den perfekte løsningen for menn som utsettes for kalde og tøffe værforhold. Denne kuldekremen er spesielt formulert for å beskytte huden mot ekstreme temperaturer, vind og tørr luft, og holde den myk og fuktig selv under de tøffeste forhold.

Fordeler med Sebamed Kuldekrem

1. Intensiv fuktighet: Kuldekremen gir intensiv fuktighet til huden, som er viktig for å forebygge tørrhet og sprukken hud som kan oppstå på grunn av kulde og vind.

2. Beskytter mot uttørking: Denne kuldekremen skaper en beskyttende barriere på huden, som forhindrer at den mister fuktighet og blir uttørket i kaldt vær.

3. Beroligende ingredienser: Kuldekremen inneholder beroligende ingredienser som roer ned irritert hud og reduserer rødhet og kløe forårsaket av kulden.

4. Rik på lipider: Kuldekremen er rik på naturlige lipider som styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og hindrer fuktighetstap.

5. Lett å påføre: Sebamed Kuldekrem har en lett konsistens som er enkel å påføre og trekker raskt inn i huden uten å etterlate en fet følelse.

Bruksområder:

Sebamed Kuldekrem er ideell for alle menn som utsettes for kulde, vind og tøffe værforhold. Den kan brukes på ansikt, lepper, hender eller andre eksponerte områder for å gi ekstra beskyttelse og fuktighet.

Egenskaper

Navn: Sebamed kuldekrem 75ml

Leverandør: Orion Pharma AS

Varenummer: 903411

Ingredienser

Ethylhexyl Stearate, Caprylic/CapricTriglyceride, Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Wax, Butyrospermum parkii butter, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Prunus amygdalus dulcis oil, Persea gratissima oil

Handlekurv
Sebamed KuldekremSebamed kuldekrem 75ml
Opprinnelig pris var: kr 139,00.Nåværende pris er: kr 99,00.
Skroll til toppen