,

Taylor of old bond street eton college collection barberkrem 150 g

kr 189,00

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection Barberkrem, en eksklusiv barberkrem med en frisk og forførende duft.

Produktnummer: 650009 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g: kr. 1.26

Barberkrem

Produktinformasjon

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection Barberkrem, en eksklusiv barberkrem med en frisk og forførende duft. Denne barberkremen fra Taylor of Old Bond Street er en del av Eton College Collection og er tilgjengelig på vårt nettapotek for en førsteklasses barberingsopplevelse.

Barberkremen har en rik og kremet konsistens som skaper et fyldig og luksuriøst skum når den påføres. Den er formulert med høykvalitets ingredienser som bidrar til å mykgjøre skjegget og gi en jevn og tett barbering.

Barberkremen har en frisk og forførende duft som kombinerer sitrusnoter med hint av lavendel, ceder og musk. Duften gir en følelse av ungdommelighet og raffinement, og etterlater huden duftende med en subtil og tiltrekkende aroma.

For å bruke Taylor of Old Bond Street Eton College Collection Barberkrem, fukt ansiktet med varmt vann og påfør en liten mengde krem på barberkosten. Påfør kremen jevnt over skjegget og masser forsiktig inn i huden. Barber som vanlig og skyll grundig med varmt vann etter barberingen.

Egenskaper

Navn: Taylor of old bond street eton college collection barberkrem 150 g

Leverandør: Taylor of old bond street

Varenummer: 650009

Handlekurv
Taylor of Old Bond Street Eton College Collection BarberkremTaylor of old bond street eton college collection barberkrem 150 g
kr 189,00
Skroll til toppen