-18%
, , , , , ,

The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer 50 ml

kr 109,00 ,-

The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer er ideell for alle hudtyper og kan brukes både dag og natt.

Sikker betaling

Pris pr. ml kr. 2,18

Produktinformasjon

Kremen inneholder en kraftig fuktighetsgivende formel som hjelper til med å fukte huden og holde den myk og smidig. The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer er ideell for alle hudtyper og kan brukes både dag og natt. Kremen har en lett konsistens som gjør den lett å påføre og absorberes raskt av huden, slik at du kan nyte fordelene av den i løpet av kort tid. Prøv The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer i dag og opplev den sunne og glødende huden du fortjener.

Fuktighetskrem med en trippel effekt av vitamin B, C og E

Fuktighetskremen tilfører huden vitaminene B, C og E som er viktig for en sunn hud. Vitamin B hjelper til med å styrke hudbarrieren og forbedre hudens tekstur, noe som gir en sunn og glødende utstråling.Vitamin C og E er kjent for sine antioksidantegenskaper, som bidrar til å beskytte huden mot skadelige miljøpåvirkninger som forurensning og UV-stråling.

Egenskaper

Navn: The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer 50 ml

Leverandør: The Inkey List

Varenummer: 819509

Ingredienser

Water (Aqua/Eau), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Niacinamide, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Lecithin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer 50 mlThe Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer 50 ml
kr 109,00 ,-
Skroll til toppen