, , , , , ,

The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer 50 ml

kr 109,00

The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer er ideell for alle hudtyper og kan brukes både dag og natt.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 2,18

Produktinformasjon

Lettvektig ansiktskrem for en sunn hud

The Inkey List Vitamin B, C, and E Moisturizer er en nøye sammensatt ansiktskrem som tilbyr en perfekt balanse av vitaliserende vitaminer for å fremme en sunn og velpleid hud. Formulert for å støtte, berolige og forbedre hudens generelle utseende, er denne kremen ideell for daglig bruk, både morgen og kveld.

Viktige Egenskaper hos The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer

  • Vitamin B3 (Niacinamid): Bidrar til å kontrollere overflødig olje og demper rødhet, samtidig som det forbedrer hudens tekstur og tone.
  • Vitamin C: En kraftfull antioksidant som hjelper til med å lysne huden, fremmer en jevnere hudtone og beskytter mot miljømessige stressfaktorer.
  • Vitamin E: Bidrar til å berolige og gi intens fuktighet, og styrker hudens naturlige forsvar.
  • For Alle Hudtyper: Spesielt utviklet for å passe alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
  • Uten Parfyme: Formulert uten parfyme for å minimere risikoen for hudirritasjon.
  • Vegansk: Et dyrevennlig og etisk ansvarlig valg.

Bruksanvisning

For optimalt resultat, påfør en ert-stor mengde av The Inkey List Vitamin B, C, and E Moisturizer på renset ansikt og hals. Bruk kremen etter ditt foretrukne serum for å låse inn fuktigheten og gi maksimalt med næring. Kremen er designet for å trekke raskt inn i huden, og etterlater huden hydrert uten å føles fet eller tung.

Perfekt for Normal Hud

Denne lette dagkremen er spesielt godt egnet for personer med normal hudtype som ønsker å opprettholde huden sunn og velpleid. Med sin unike kombinasjon av vitaminer, arbeider kremen for å balansere, lysne og berolige huden, og sikrer en glødende og sunn hudtone.

Inkluder The Inkey List Vitamin B, C, and E Moisturizer i din daglige hudpleierutine for å nyte godt av en velnært, balansert og sunn hud hver dag.

Egenskaper

Navn: The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer 50 ml

Leverandør: The Inkey List

Varenummer: 819509

Ingredienser

Water (Aqua/Eau), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Niacinamide, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Lecithin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer 50 mlThe Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer 50 ml
kr 109,00
Skroll til toppen