, , , ,

A-Creme Uparfymert 120 gram

kr 124,00

A-Creme Uparfymert er en allsidig og skånsom fuktighetskrem spesielt utviklet for ømfintlig og sensitiv hud

EAN: 7350048203318 Produktnummer: 923881 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g.: kr. 1.03

Produktinformasjon

Universalkrem for ømfintlig hud

A-Creme Uparfymert er en allsidig og skånsom fuktighetskrem spesielt utviklet for ømfintlig og sensitiv hud. Beriket med A-vitamin, er denne kremen ideell for både barn og voksne. Den passer perfekt til bruk på barns sarte hud og kan anvendes som mykgjørende ansiktskrem, spesialkrem for hele kroppen, fuktighetskrem, kuldekrem og rumpesalve for babyer og små barn. A-Creme er også en verdsatt spesialkrem for ulike typer utslett.

Kremen trekker raskt inn i huden, holder den myk og smidig, og etterlater en glatt og behagelig følelse. Den er spesielt velegnet for tørr, lett irritert og sensitiv hud. Som kuldekrem er A-Creme utmerket; siden den inneholder vann, anbefales det å påføre kremen ca. 20 minutter før du går ut, slik at vannet får tid til å fordampe og huden beskyttes optimalt.

Fordeler med A-Creme

  • A-vitamin Beriket: Inneholder A-vitamin som er kjent for sine gunstige egenskaper på sensitiv og ømfintlig hud.
  • Allsidig Bruk: Kan brukes som ansiktskrem, kroppskrem, kuldekrem og spesialkrem for utslett, samt som rumpesalve for babyer.
  • Rask Absorpsjon: Trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og smidig uten fet følelse.
  • Passer for Alle: Ideell for både voksne og barns sarte hud.
  • Uparfymert: Ingen tilsatte duftstoffer, noe som gjør den perfekt for sensitiv hud.
  • pH-nøytral: Med en pH på 7, er den mild og skånsom mot huden.

Bruksanvisning

Påfør A-Creme Uparfymert på ren hud etter behov, enten på ansiktet eller kroppen. For optimal beskyttelse mot kulde, smør kremen på ca. 20 minutter før du går ut. Kan brukes flere ganger daglig, spesielt på tørre og utsatte områder.

A-Creme Uparfymert er utviklet for å gi effektiv fuktighet og pleie uten unødvendige tilsetninger. Denne kremen er et pålitelig valg for hele familien, og gir huden den omsorgen den trenger, uansett alder eller hudtype. Opplev den beroligende og mykgjørende effekten av A-Creme og hold huden myk, glatt og hydrert hele dagen.

Egenskaper

Navn: A-Creme Uparfymert 120 gram

Leverandør: Medivatus AS

Varenummer: 923881

Ingredienser

Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-32, PEG-6, Glycerin, Canola Oil (rapsolje), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Sodium Cetearylsulfate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCI, Caprylyl Glycol, Retinyl Palmitate Advarsel: Obs! Vi gjør oppmerksom på at Ingredienslisten kan være mangelfull. Allergikere bør derfor sjekke ingredienslisten på leverandørens nettside. Vi jobber med vedlikehold av disse.

Handlekurv
A-Creme Uparfymert 120 gramA-Creme Uparfymert 120 gram
kr 124,00
Skroll til toppen