, , , , , , , , , ,

Aco intimate care moistur gel 50 ml

kr 99,00

Aco Intimate Care Moistur Gel er en fuktighetsgivende gelé spesielt utviklet for å ta vare på intimområdet til kvinner.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 1.98

Fuktighetsgivende og beroligende gelé for intimområder

Produktinformasjon

Aco Intimate Care Moistur Gel er en fuktighetsgivende gelé spesielt utviklet for å ta vare på intimområdet til kvinner. Formulert med en unik blanding av ingredienser, gir denne geléen øyeblikkelig lindring og langvarig fuktighet. Uten parfyme.

Fuktighetssikring for intimområder

Aco Intimate Care Moistur Gel gir intens fuktighet til sensitivt og delikat intimområde. Dette gir økt komfort og gjør det lettere å opprettholde hygiene i dette området. Formulert med glyserin og panthenol, bidrar denne geléen til å styrke hudens fuktighetsbarriere og hindre tørrhet. Regelmessig bruk vil bidra til å forhindre kløe, irritasjon og ubehag, og holde huden i dette området glatt og myk.

Beroligende og helbredende egenskaper

Aco Intimate Care Moistur Gel inneholder også bisabolol, en naturlig ingrediens kjent for sine beroligende og helbredende egenskaper. Dette bidrar til å redusere rødhet, betennelse og irritasjon som kan oppstå i intimområdet.

Praktisk og diskret

Aco Intimate Care Moistur Gel kommer i en praktisk og diskret tube som gjør det enkelt å påføre og ta med seg. Den lette og ikke-klebrige formelen absorberes raskt og etterlater ingen rester, og kan brukes når som helst på dagen for å holde intimområdet hydrert og komfortabelt.

Egenskaper

Navn: Aco intimate care moistur gel 50 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 905499

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Methylparaben, Sodium Lactate, Sodium Ethylparaben, Sodium Hydroxide.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Aco Intimate Care Moistur GelAco intimate care moistur gel 50 ml
kr 99,00
Skroll til toppen