-20%
, , , ,

Actinica Lotion SPF 50+ 80 g

Opprinnelig pris var: kr 224,00.Nåværende pris er: kr 179,00.

Actinica Lotion SPF 50+ tilbyr høyeffektiv solbeskyttelse designet for alle hudtyper, spesielt for de med økt risiko for å utvikle non-melanom hudkreft ved eksponering for UV-stråler.

Produktnummer: 958401 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g. kr. 2.80

Produktinformasjon

Actinica Lotion SPF 50+ tilbyr høyeffektiv solbeskyttelse designet for alle hudtyper, spesielt for de med økt risiko for å utvikle non-melanom hudkreft ved eksponering for UV-stråler. Dette er den ideelle løsningen for de som søker omfattende beskyttelse mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Bredspektret UV Beskyttelse

Med Actinica Lotion får du bredspektret beskyttelse som effektivt beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråler. Dette bidrar til å forebygge solrelaterte hudskader og har en forebyggende effekt mot visse former for hudkreft og aktiniske keratoser.

Utviklet for personer med økt risiko

Denne solkremen er spesielt utviklet for personer som har økt risiko for hudkreft på grunn av UV-stråler. Den inneholder ingen fargestoffer, alkohol eller parfyme, noe som gjør den egnet for daglig bruk, selv for de med sensitiv hud.

Fuktighetsgivende rgenskaper

Actinica Lotion gir ikke bare utmerket solbeskyttelse, men tilfører også huden viktige fuktighetsgivende stoffer for å holde den hydrert og myk gjennom hele dagen.

Enkel og nøyaktig dosering

Den praktiske doseringspumpen sikrer at du alltid påfører riktig mengde lotion for optimal solbeskyttelse. Følg den enkle guide for pumpetrykk basert på ulike kroppsdelene for å sikre fullstendig dekning.

Vannresistent

Med en vannresistent formel er Actinica Lotion din pålitelige partner i solbeskyttelse, ideell for bruk i alle situasjoner, enten du bader, svetter eller nyter en dag utendørs.

Bruksanvisning

Påfør en generøs mengde til ansikt og kropp før soleksponering. Det anbefales å bruke en mengde tilsvarende en teskje for ansiktet og en håndfull for kroppen. Gjenta påføringen hver 2.-3. time og oftere ved bading, intens svetting eller etter å ha tørket av solkremen.

Gi huden din den ultimate beskyttelsen den fortjener med Actinica Lotion SPF 50+. Perfekt for daglig bruk, denne solkremen holder huden beskyttet, hydrert og sunn.

Egenskaper

Navn: Actinica Lotion SPF 50+ 80 g

Leverandør:

Varenummer: 958401

Ingredienser

Bis-etylheksyloxyfenol metoksyfenyltriazin, etylheksyltriazon, isoamyl p-metoksycinnamat, etylheksyl metoksy-cinnamat, metylen bis-benzotriazolyl tetrametylbutylfenol, butyl metoksydibenzoylmetan, propylparaben, metylparaben, hjelpestoffer.

Handlekurv
Actinica Lotion SPF 50+ 80 gActinica Lotion SPF 50+ 80 g
Opprinnelig pris var: kr 224,00.Nåværende pris er: kr 179,00.
Skroll til toppen