-34%
, , , ,

Bio-Melatonin Kompleks tabletter 1 mg 30 stk

kr 99,00 ink. mva.

Bio-Melatonin Kompleks tabletter, et kosttilskudd som gir naturlig støtte for sunn søvn.

Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 4.97

For bedret søvn

Produktinformasjon

Bio-Melatonin Kompleks tabletter, et kosttilskudd som gir naturlig støtte for sunn søvn.

Disse tabletter med 1 mg melatonin fra Bio-Melatonin vil hjelpe deg med å oppnå en bedre søvnkvalitet og regelmessig søvnmønster.

Tablettene inneholder melatonin, et naturlig hormon som kroppen produserer for å regulere søvn-våken syklusen. Melatonin bidrar til å redusere tiden det tar å sovne, forbedre søvnkvaliteten og støtte kroppens naturlige søvnmønster.

Disse tabletter har en dose på 1 mg melatonin, som er et ideelt nivå for de som ønsker å oppnå en sunn søvn. De er formulert med høy kvalitet og er fri for kunstige farger, smaker og søtningsmidler.

Bio-Melatonin Kompleks tabletter er enkle å ta. Du kan ta en tablett omtrent 30 minutter før leggetid for å hjelpe kroppen med å regulere søvnrytmen.

Egenskaper

Navn: Bio-Melatonin Kompleks tabletter 1 mg 30 stk

Leverandør: Pharma Nord Norge AS

Varenummer: 824556

Ingredienser

Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), vitamin B₃ (nikotinsyre), konsistensmiddel (silisiumdioksid), stabilisator (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), antiklumpemiddel (maltodekstrin), melatonin, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).

Handlekurv
Bio-Melatonin KompleksBio-Melatonin Kompleks tabletter 1 mg 30 stk
kr 99,00 ink. mva.
Skroll til toppen