, , , , , , ,

CeraVe moisturising cream 340 g

kr 199,00

CeraVe Moisturising Cream er en fuktighetsgivende krem som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsnivå og beskytter mot tørr hud.

Sikker betaling

Pris pr. g: kr. 0.59

CeraVe Moisturising Cream: Fuktighet for tørr hud

Produktinformasjon

Hvis du har tørr hud, trenger du en krem som gir intens fuktighet og langvarig lindring. CeraVe Moisturising Cream er en fuktighetsgivende krem som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsnivå og beskytter mot tørrhet. Gi huden din den fuktigheten den trenger og beskytt mot tørrhet med CeraVe Moisturising Cream. Prøv den i dag og opplev forskjellen.

Intensiv fuktighet

Fuktighetskremen inneholder en unik blanding av tre essensielle ceramider, hyaluronsyre og glyserin, som gir intens fuktighet og bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Langvarig lindring

Kremen absorberes raskt og gir langvarig lindring uten å etterlate en klissete følelse på huden.

Passer for sensitiv hud

Kremen er utviklet med tanke på sensitiv hud og er helt fri for parfymer. Den er også ikke-komedogen, så den tetter ikke porene og forårsaker ikke kviser.

Allsidig

CeraVe Moisturising Cream kan brukes over hele kroppen, og spesielt på områder som trenger ekstra fuktighet, som albuene, knærne og føttene.

Anbefalt bruk

Påføres så ofte som nødvendig.

Egenskaper

Navn: CeraVe moisturising cream 340 g

Leverandør: L’Oréal Norge AS avd. ACD

Varenummer: 993067

Ingredienser

aqua/water, glycerin, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, ceteareth-20, petrolatum, dimethicone, phenoxyethanol, behentrimonium methosulfate, potassium phosphate, ethylhexylglycerin, sodium lauroyl lactylate, disodium edta, dipotassium phosphate, ceramide np, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, sodium hyaluronate, tocopherol, ceramide eop

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Du liker kanskje også…

Handlekurv
CeraVe Moisturising CreamCeraVe moisturising cream 340 g
kr 199,00
Skroll til toppen