, , , , , , , ,

CeraVe moisturising cream 177 ml

kr 104,00

CeraVe Moisturising Cream er en unik formel som effektivt fukter og gjenoppretter hudens beskyttende barriere. Kjøp nå og få myk og glatt hud!

Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.59

Produktinformasjon

CeraVe Moisturising Cream i 177 ml krukke er en essensiell del av enhver manns hudpleierutine, spesielt for de som søker intensiv fuktighet og pleie. Dette produktet er en del av CeraVe’s velkjente hudpleieserie, kjent for sin effektivitet og enkelhet.

Fordeler med CeraVe Moisturising Cream

 1. Dyp Fuktighet: CeraVe Moisturising Cream gir huden din den dype fuktighetsbehandlingen den fortjener, og gir umiddelbar lindring for tørr og dehydrert hud.
 2. Lett Konsistens: Den lette og raskt absorberende kremen gir øyeblikkelig fuktighet uten å etterlate en fet følelse.
 3. Passer for Alle Hudtyper: Produktet er skånsomt nok for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og gir en behagelig og beroligende følelse.
 4. Essensielle Ceramider: Kremen er formulert med tre essensielle ceramider som hjelper til med å styrke hudens naturlige barriere og bevare fuktighet.
 5. Ikke-Komedogenisk: Den ikke-komedogene formelen tetter ikke porene og gir en frisk og klar hud.
 6. Praktisk Pakking: Den hendige 177 ml krukken gir deg nok produkt for regelmessig bruk.

CeraVe 

CeraVe er kjent for å levere hudpleieprodukter av høy kvalitet som gir pålitelige resultater. Her er hvorfor menn kan stole på produktet:

 • Essensielle Ceramider: Produktet inneholder nødvendige ceramider som styrker hudens barriere for å bevare fuktighet.
 • Skånsom Formel: Den skånsomme formuleringen gir en behagelig opplevelse uten irritasjon.
 • Ikke-Komedogenisk: Kremen tetter ikke porene og gir en frisk og komfortabel følelse.
 • Dermatologisk Utviklet: CeraVe samarbeider tett med dermatologer for å utvikle produkter som er både effektive og skånsomme for menns hud.

Inkluder Kremen i Din Daglige Hudpleierutine

Enten du ønsker å bekjempe tørrhet, opprettholde hudens fuktighetsbalanse eller ganske enkelt gi huden din den nødvendige fuktighetsbehandlingen, er CeraVe Moisturising Cream det optimale valget for menn som ønsker å oppnå en frisk og velpleiet hud. Den praktiske krukken gir deg tilstrekkelig produkt for daglig bruk, og den enkle bruken passer perfekt inn i din daglige hudpleierutine. Gi huden din den intensive fuktighetsbehandlingen den trenger med denne kraftige kremen fra CeraVe.

Produktet er hypoallergent og inneholder ikke parfyme.

Anbefalt bruk

Påføres så ofte som nødvendig.

Egenskaper

Navn: CeraVe moisturising cream 177 ml

Leverandør: L’Oréal Norge AS avd. ACD

Varenummer: 963061

Ingredienser

aqua/water, glycerin, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, ceteareth-20, petrolatum, dimethicone, phenoxyethanol, behentrimonium methosulfate, potassium phosphate, ethylhexylglycerin, sodium lauroyl lactylate, disodium edta, dipotassium phosphate, ceramide np, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, sodium hyaluronate, tocopherol, ceramide eop

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Moisturising CreamCeraVe moisturising cream 177 ml
kr 104,00
Skroll til toppen