, , , , , , ,

CeraVe Renewing Foot Cream 88 ml

kr 74,00

CeraVe Renewing Foot Cream er en fuktighetsgivende krem som bidrar til å gjenopprette tørre og sprukne føtter.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.84

Fuktighetsgivende krem for tørre føtter

Produktinformasjon

Gjenopprett tørre og sprukne føtter

CeraVe Renewing Foot Cream er en fuktighetsgivende krem som bidrar til å gjenopprette tørre og sprukne føtter. Den inneholder en unik blanding av essensielle ceramider, hyaluronsyre og salisylsyre som kan bidra til å mykgjøre og fukte huden på føttene, samtidig som den eksfolierer bort døde hudceller.

Få mykere og mer behagelige føtter

Med denne fotkremen kan du oppleve mykere og mer behagelige føtter. Denne kremen er spesielt utviklet for å gi intens fuktighet til føttene dine og bidra til å reparere skadet hud. Du vil merke en forskjell etter bare noen få påføringer.

Enkel og effektiv fotpleie

CeraVe Renewing Foot Cream er enkel å bruke og kan enkelt integreres i din daglige fotpleierutine. Den kan påføres daglig på rene og tørre føtter for å gi dem den fuktigheten de trenger. Kremen absorberes raskt og etterlater ikke en fet følelse på huden. Uten parfyme.

Egenskaper

Navn: CeraVe Renewing Foot Cream 88 ml

Leverandør:

Varenummer: 954580

Ingredienser

AQUA/WATER, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, CETYL ALCOHOL, AMMONIUM LACTATE, TRIETHANOLAMINE, SALICYLIC ACID, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, DISODIUM EDTA, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, CERAMIDE EOP.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Renewing Foot CreamCeraVe Renewing Foot Cream 88 ml
kr 74,00
Skroll til toppen