-24%
, , , , ,

CeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml

kr 109,00 ink. mva.

CeraVe SA Smoothing Cleanser er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den hjelper også til med å redusere synligheten av grove porer og ujevnheter, og etterlater huden frisk og strålende.

EAN: 3337875795456 Produktnr: 939510 Kategorier: , , , , , Stikkord: , , Merkevare:
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.61

Cleanser for tørr, grov og nuppete hud

Produktinformasjon

Opplev en revitaliserende rens med CeraVe SA Smoothing Cleanser. Denne avanserte formelen er spesielt utviklet for å eksfoliere og jevne ut hudens tekstur, samtidig som den renser og fukter. Med nøye utvalgte ingredienser gir den en grundig rens som etterlater huden myk og smidig.

Denne rensegelen er beriket med salisylsyre, en kraftig eksfolierende ingrediens som bidrar til å fjerne døde hudceller og urenheter fra hudoverflaten. Den hjelper også til med å redusere synligheten av grove porer og ujevnheter, og etterlater huden frisk og strålende.

CeraVe SA Smoothing Cleanser er utviklet med den unike MVE-teknologien, som sørger for gradvis frigjøring av nøkkelingredienser over tid. Dette sikrer langvarig hydrering og beskyttelse av huden, slik at den holder seg sunn og balansert.

Denne rensen er også beriket med ceramider, essensielle lipidmolekyler som styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og hjelper til med å bevare fuktighet. I tillegg inneholder den hyaluronsyre, som tilfører intens fuktighet og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker.

CeraVe SA Smoothing Cleanser er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er fri for duft og ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter porene. Den kan brukes både morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine.

Oppnå en jevnere og mer strålende hud med CeraVe SA Smoothing Cleanser. Legg denne effektive rensegelen til din daglige rutine og nyt fordelene av en revitalisert og hydrert hud.

Hypoallergen. Uten parfyme.

Egenskaper

Navn: CeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 939510

Ingredienser

Aqua/Water, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Niacinamide, Gluconolactone, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Cerbomer, Calcium Gluconate, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tetrasodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin.

Handlekurv
CeraVe SA Smoothing CleanserCeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml
kr 109,00 ink. mva.
Skroll til toppen