-24%
, , , , ,

CeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml

kr 109,00

CeraVe SA Smoothing Cleanser er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den hjelper også til med å redusere synligheten av grove porer og ujevnheter, og etterlater huden frisk og strålende.

EAN: 3337875684118 Produktnummer: 939510 Kategorier: , , , , , Stikkord: , , Merkevare:
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.61

Produktinformasjon

CeraVe SA Smoothing Cleanser er den ultimate ansiktsrensen for menn som ønsker en effektiv løsning for å oppnå glatt og sunn hud. Denne rensen leveres i en hendig 236 ml flaske og er en del av CeraVe’s velkjente hudpleieserie, kjent for sin effektivitet og enkelhet.

Fordeler med CeraVe SA Smoothing Cleanser

 1. Forbedrer Hudteksturen: CeraVe SA Smoothing Cleanser hjelper til med å forbedre hudens tekstur og gir en jevnere og sunnere hudtone.
 2. Salisylsyre: Denne rensen inneholder salisylsyre, en kraftig ingrediens som hjelper til med å eksfoliere døde hudceller og redusere ujevnheter.
 3. Dyp Fuktighet: Produktet er formulert med tre essensielle ceramider for å gi fuktighet til huden og styrke dens naturlige barriere.
 4. Skånsom for Alle Hudtyper: Den skånsomme formuleringen passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
 5. Ikke-Komedogenisk: Rensen tetter ikke porene og gir en behagelig og frisk følelse.
 6. Praktisk Pakking: Den store 236 ml flasken gir deg tilstrekkelig produkt for langvarig bruk.

CeraVe 

CeraVe er kjent for å levere hudpleieprodukter av høy kvalitet som gir pålitelige resultater. Her er hvorfor menn kan stole på CeraVe SA Smoothing Cleanser:

 • Effektiv Ingrediens: Salisylsyre er en effektiv ingrediens som hjelper til med å forbedre hudens tekstur og redusere ujevnheter.
 • Essensielle Ceramider: Produktet inneholder ceramider som bidrar til å styrke hudens naturlige barriere og holde på fuktigheten.
 • Skånsom Formel: Den skånsomme formuleringen gir en komfortabel rengjøringsopplevelse uten irritasjon.
 • Dermatologisk Utviklet: CeraVe samarbeider tett med dermatologer for å utvikle produkter som er både effektive og skånsomme for menns hud.

Inkluder CeraVe SA Smoothing Cleanser i Din Daglige Hudpleierutine

Enten du ønsker å forbedre hudens tekstur, redusere ujevnheter eller bare opprettholde en sunn hudtone, er CeraVe SA Smoothing Cleanser et ideelt valg for menn som ønsker å oppnå en jevn og frisk hud. Den store flasken gir deg tilstrekkelig produkt for daglig bruk, og den enkle bruken passer perfekt inn i din daglige hudpleierutine. Få en sunn og glatt hud med denne kraftige ansiktsrensen fra CeraVe.

Hypoallergen. Uten parfyme.

Egenskaper

Navn: CeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 939510

Ingredienser

Aqua/Water, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Niacinamide, Gluconolactone, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Cerbomer, Calcium Gluconate, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tetrasodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin.

Handlekurv
CeraVe SA Smoothing CleanserCeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml
kr 109,00
Skroll til toppen