, , , , , ,

Cetaphil Facial Lotion 118 ml

kr 129,00

Cetaphil Facial Lotion er en skånsom og lett ansiktslotion designet spesielt for sensitiv, normal til tørr hud

EAN: 3499320014403 Produktnummer: 919693 Kategorier: , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 1.10

Produktinformasjon

Cetaphil Facial Lotion er en skånsom og lett ansiktslotion designet spesielt for sensitiv, normal til tørr hud. Denne parfymefrie lotionen tilbyr intens fuktighet mens den pleier og beskytter hudens naturlige barriere.

Hovedegenskaper for Cetaphil Facial Lotion

Fuktighetsgivende og Beroligende

Formulert med glyserin, som effektivt binder vann i huden og sørger for langvarig fuktighet. Dette bidrar til å opprettholde en hydrert og sunn hud.

Styrker Hudbarrieren

Inneholder vitamin B3 (Niacinamid) som styrker hudens beskyttende barriere, jevner ut hudtonen og virker beroligende på irritasjoner.

Lindrer og Mykgjør

Pro-Vitamin B5 (Pantenol) hjelper til med å redusere fuktighetstap, mykgjør huden og lindrer symptomer på sensitiv hud, mens avokadoolje beriker med antioksidanter, næring og ytterligere beroligende egenskaper.

Fordeler

  • Intens Fuktighet: Gir dyp hydrering og næring, spesielt tilpasset tørr hud.
  • Beskytter mot Ruhet og Stramhet: Hjelper med å forhindre de vanlige symptomene på tørr hud, som ruhet og stramhetsfølelse.
  • Ideell for Daglig Bruk: Perfekt for daglig bruk, med en lett formel som raskt trekker inn i huden uten å etterlate en fet overflate.

Anbefalt Bruk

Masser Cetaphil Facial Lotion forsiktig inn i ansiktet med fingertuppene etter rensing. Påfør lotionen både morgen og kveld for beste resultat og optimal hudpleie.

Hvorfor Velge Cetaphil Facial Lotion?

Velg Cetaphil Facial Lotion for en mild og effektiv løsning for sensitiv, normal til tørr hud. Denne lotionen er spesielt formulert for å gi nødvendig pleie og beskyttelse, samtidig som den opprettholder hudens naturlige fuktighetsbalanse og forsvar. Den parfymefrie formuleringen gjør den til et sikkert valg for de med sensitiv hud.

Egenskaper

Navn: Cetaphil Facial Lotion 118 ml

Leverandør: Galderma Nordic Ab

Varenummer: 919693

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Panthenol, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Pantolactone Humectant, Glyceryl Stearate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Citric Acid

Handlekurv
Cetaphil Facial Lotion 118 mlCetaphil Facial Lotion 118 ml
kr 129,00
Skroll til toppen