, , , , ,

Cosmica Men Everyday Fresh Kit

kr 169,00

Cosmica Men Everyday Fresh Kit inneholder en forfriskende og fuktgivende såpe samt en deodorant som gir effekt i opptil 48 timer.

EAN: 7319861024890 Produktnummer: 911110 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Cosmica Men Everyday Fresh kit inneholder bestselgende Cosmica herre-favoritter. Roll-on som effektivt motvirker svette og som samtidig er mild mot huden. Oppfriskende og fuktgivende dusjsåpe for hår og kropp.

Settet inneholder:

Cosmica Men Original Antiperspirant 50ml, er en effektiv og velegnet deodorant for menn. Deodoranten tilbyr langvarig beskyttelse mot overdreven svette og ubehagelig lukt, og har opptil 48 timers effekt. Den har en formulering som reduserer svetteproduksjonen og holder huden tørr og frisk. Med sin behagelige duft etterlater den deg følelsen av renhet og velvære.

Cosmica Men Hair & Body Wash 200ml, er en forfriskende og fuktgivende såpe for både kropp og håret. Den inneholder fuktighetsgivende ingredienser som motvirker tørr hud og gjør hud og hår mykt. Lett parfymert som er behagelig og mild. Til normal/kombinert og tørr hud.

Du kan enkelt ta med deg dette kitet i vesken eller treningsbagen for å opprettholde friskhet og beskyttelse uansett hvor du er.

Egenskaper

Navn: Cosmica Men Everyday Fresh Kit

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 911110

Ingredienser

Cosmica Men Original Antiperspirant m/p 50 ml: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Caprylate, Propanediol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum.

Cosmica Men Hair & Body Wash: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Panthenol, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-2, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Cosmica Men Everyday Fresh KitCosmica Men Everyday Fresh Kit
kr 169,00
Skroll til toppen