-50%
, , , , , ,

Cosmica Men Original Antiperspirant m/p 50 ml

kr 59,00 ,-

Cosmica Men Original Antiperspirant er en effektiv og velegnet deodorant for menn. Gir effekt i opptil 48 timer.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 2.38

Produktinformasjon

Cosmica Men Original Antiperspirant er en effektiv og velegnet parfyme for menn. Deodoranten har opptil 48 timers effekt, og gir en fersk følelse på huden.

Cosmica Men Original Antiperspirant tilbyr langvarig beskyttelse mot overdreven svette og ubehagelig lukt. Den har en kraftig formel som reduserer svetteproduksjonen og holder huden tørr og frisk. Med sin behagelige duft etterlater den deg følelsen av renhet og velvære.

Antiperspiranten er skånsom mot huden og passer for daglig bruk. Den er dermatologisk testet og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den etterlater ingen klebrige rester eller flekker på klærne, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel hele dagen.

Du kan enkelt ta den med deg i vesken eller treningsbagen for å opprettholde friskhet og beskyttelse uansett hvor du er.

0506C MEN RANG2E

Egenskaper

Navn: Cosmica Men Original Antiperspirant m/p 50 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 886996

Ingredienser

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Caprylate, Propanediol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum.

Du liker kanskje også…

Handlekurv
Cosmica Men Original AntiperspirantCosmica Men Original Antiperspirant m/p 50 ml
kr 59,00 ,-
Skroll til toppen