, , , , , , , ,

Decubal Body Cream 485ml

kr 339,00

Decubal Body Cream er en rikelig, næringsgivende krem som er spesielt utviklet for daglig pleie av svært tørr hud

Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. g: kr. 0,78

Produktinformasjon

Spesielt utviklet for svært tørr hud

Decubal Body Cream er en rikelig, næringsgivende krem som er spesielt utviklet for daglig pleie av svært tørr hud. Denne kremen er fri for fargestoffer og parfyme, noe som gjør den ideell for sensitiv hud og de som ønsker en ren hudpleieopplevelse uten unødvendige tilsetningsstoffer.

Fordeler med Decubal Body Cream

Decubal Body Cream tilbyr flere fordeler som gjør den til et essensielt produkt i daglig hudpleie:

 • Beskytter og mykner huden: Kremen inneholder høyrenset lanolin som effektivt mykner huden og danner en beskyttende barriere mot ytre påvirkninger. Dette bidrar til å bevare hudens naturlige fuktighet og smidighet.
 • Fuktighetsbevarende: Vaselin er en nøkkelingrediens som hjelper til med å holde huden fuktig ved å redusere vannfordampingen gjennom hudoverflaten. Dette sørger for langvarig fuktighet og forebygger uttørking.
 • Nærende og reparerende: Inkluderingen av vitamin E, en kraftig antioksidant, beskytter huden mot skader fra frie radikaler og støtter hudens naturlige helingsprosess. Vitamin E hjelper også til med å opprettholde hudens elastisitet og glød.
 • Egnet for daglig bruk: Denne kremen kan trygt brukes daglig på hele kroppen, inkludert i ansiktet. Den er formulert for å gi optimal pleie og beskyttelse uten å irritere huden.

Spesifikasjoner

 • Innhold: 485 ml
 • Ingredienser: Høyrenset lanolin, vaselin, vitamin E
 • Fri for: Fargestoffer og parfyme
 • Hudtype: Spesielt utviklet for svært tørr hud

Bruksområder

Decubal Body Cream er ideell for en rekke bruksområder og hudtilstander:

 • Daglig pleie: Perfekt for daglig bruk for å opprettholde sunn og velpleid hud.
 • Svært tørr hud: Utviklet spesielt for å lindre og forbedre tilstanden til svært tørr hud, noe som gir langvarig fuktighet og beskyttelse.
 • Sensitiv hud: Med sin milde og rene formel uten fargestoffer og parfyme, er kremen ideell for sensitiv hud som reagerer på sterke ingredienser.
 • Hele kroppen: Kan brukes over hele kroppen, inkludert i ansiktet, for en helhetlig hudpleierutine som gir næring og beskyttelse der det trengs mest.

Oppsummering

Decubal Body Cream er et utmerket valg for de som trenger en effektiv, nærende og beskyttende krem for svært tørr hud. Med sin kombinasjon av høyrenset lanolin, vaselin og vitamin E, gir den omfattende fordeler som forbedrer hudens helse og utseende. Denne kremen er en viktig del av en daglig hudpleierutine, spesielt for de med sensitiv hud eller behov for intensiv fuktighet. Fri for fargestoffer og parfyme, tilbyr Decubal Body Cream en ren og effektiv løsning for å oppnå og opprettholde sunn og velpleid hud.

Egenskaper

Navn: Decubal Body Cream 435g

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 817061

Ingredienser

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isopropyl Myristate, Lanolin, Petrolatum, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Ceteareth-20, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Decubal Body Cream 485mlDecubal Body Cream 485ml
kr 339,00
Skroll til toppen