, , , , ,

Futuro comfort knestøtte med skinne M

kr 199,00

For menn som krever ekstra støtte og stabilitet for kneet mens de er aktive, er Futuro Comfort Knestøtte med Skinne i størrelse M den ideelle løsningen.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Futuro Comfort Knestøtte med Skinne (Størrelse M): Støtte og stabilitet for aktive liv

For menn som krever ekstra støtte og stabilitet for kneet mens de er aktive, er Futuro Comfort Knestøtte med Skinne i størrelse M den ideelle løsningen. Denne knestøtten kombinerer behagelig støtte med en innebygd skinne for å gi den nødvendige støtten og beskyttelsen til kneet.

Hvorfor Futuro Comfort Knestøtte med Skinne (Størrelse M)?

La oss utforske hvorfor Futuro Comfort Knestøtte med Skinne (Størrelse M) er det beste valget for aktive menn som ønsker å beskytte og styrke kneet sitt:

Kombinert Støtte og Stabilitet

Futuro Comfort Knestøtte med Skinne gir behagelig støtte til kneet, samtidig som det har en innebygd skinne som gir ekstra stabilitet og beskyttelse.

Pustende Materiale

Den pustende konstruksjonen sikrer komfortabel bruk hele dagen, slik at du kan være aktiv uten å føle deg begrenset.

Fleksibel Passform

Størrelse M passer komfortabelt for de fleste menn og gir god bevegelsesfrihet i dine daglige aktiviteter.

Allsidig Bruk

Futuro Comfort Knestøtte med Skinne er ideell for bruk i en rekke daglige aktiviteter, fra fysisk arbeid til sport og fritidsaktiviteter.

Oppsummering

Futuro Comfort Knestøtte med Skinne i størrelse M gir den nødvendige støtten og stabiliteten til kneet ditt. Beskytt deg mot skader og oppretthold din aktive livsstil uten ubehag.

Gjør Futuro Comfort Knestøtte med Skinne til en uunnværlig del av din daglige rutine, og la verden se den aktive og velpleide mannen du er, klar til å takle hverdagen med selvtillit.

Strømpen er lett å ta på og av og kan brukes under vanlige klær. Strømpen er tilgjengelig i størrelse M og er spesielt egnet for personer med moderate til alvorlige kneplager eller personer som ønsker ekstra støtte til kneet. Patella åpning gir økt stabilitet for kneskålen.

Mål rundt kneskålen mens du står oppreist, for å finne riktig størrelse.

Finnes i følgende størrelser:

Small: 30,5 – 36,8 cm

Medium: 36,8 – 43,2 cm

Large: 43,2 – 49,5 cm

Egenskaper

Navn: Futuro comfort kne med skinne M

Leverandør: 3m Norge A/S

Varenummer: 868481

Produkttype: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

Ikke oppgitt.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Futuro comfort knestøtte med skinne MFuturo comfort knestøtte med skinne M
kr 199,00
Skroll til toppen