, , , , , ,

Idoform Tyggetabletter 3x 20 tabletter

kr 209,90

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 3.48

Melkesyretabletter

Produktinformasjon

Idoform Tyggetabletter er et kosttilskudd som er ment å hjelpe deg med å holde deg frisk og i balanse. Tablettene inneholder en blanding av vitaminer og melkesyrebakterier som er spesielt utvalgt for å styrke immunforsvaret, forbedre fordøyelsen og hjelpe kroppen din med å takle hverdagens stress.

IDOFORM Tyggetablett er et tyggbart kosttilskudd med 2 milliarder melkesyrebakterier per tablett og vitamin B6, som bidrar til immunsystemets normale funksjon og dermed støtter immunforsvaret. Tyggetabletten er til hverdagsbruk og har smak av appelsin og bringebær, så også barn vil like dem.

Med smak av appelsin og bringebær.

Anbefalt bruk

Anbefalt daglig dose til voksne og barn over 3 år: 1 tablett. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Bør tas i forbindelse med et måltid. Tabletten kan tygges eller svelges. Oppbevares tørt og ved romtemperatur (under 25 °C). Sett alltid lokket på etter bruk. Ikke bruk hvis forseglingen er ødelagt før bruk.

Egenskaper

Navn: Idoform Tyggetabletter 3x 20 tabletter

Leverandør: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare

Varenummer: 890328

Ingredienser

Fyllemidler (isomalt, mikrokrystallinsk cellulose), søtstoff (xylitol), fruktooligosakkarid, Lactobacillus rhamnosus (LGG®), antiklumpemidler (metylcellulose, mono- og diglyserider av fettsyrer, silisiumdioksid), Bifidobacterium (BB-12®), sukkerstoffer (glukose, fruktose, sukrose), aromaer (appelsin, bringebær), tiaminmononitrat, pyridoksin hydroklorid.

 

Herreapoteket er et norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse

Du liker kanskje også…

Handlekurv
Idoform Tyggetabletter 3x 20 tabletter
kr 209,90
Skroll til toppen