, , ,

Nicorette tyggegummi 2mg freshmint 210 ENPAC

kr 396,00

Nicorette tyggegummi 2mg freshmint er et reseptfritt legemiddel som inneholder nikotin og benyttes av voksne over 18 år.

EAN: 07046260306783 Produktnummer: 30678 Kategorier: , , , Stikkord: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.89

Mot nikotinabstinens

Produktinformasjon

Nicorette er et reseptfritt legemiddel som inneholder nikotin og benyttes av voksne over 18 år. Nicorette brukes som hjelpemiddel mot nikotinabstinens i røykfrie perioder og ved røykeavvenning, samt røykereduksjon hos personer som ikke kan eller vil slutte å røyke.

Ved tygging skjer en langsom frigjøring av nikotin som absorberes i munnhulen. Effekten av Nicorette kommer ikke så raskt som ved røyking, og du kan derfor ikke forvente deg like rask stimulans. Innholdet av nikotin gir en spesiell smak. Du kan trenge 2-3 dager for å venne deg til denne smaken.

Les pakningsvedlegg før bruk. Pakningsvedlegg finner du her

Anbefalt bruk

Dosering: Les pakningsvedlegg.

Egenskaper

Navn: Nicorette 2mg tyggegummi freshmint 210stk

Leverandør: J&J Consumer, a div of Janssen-Cilag AS

Varenummer: 30678

ATC-kode: N07BA01

Ingredienser

Virkestoff: nikotin. Hjelpestoffer: Tyggegummibase, xylitol, peppermynteolje, natriumkarbonat (vannfri), natriumhydrogenkarbonat, acesulfamkalium, levomentol, magnesiumoksid (lett), akaciagummi, titandioksid, karnaubavoks

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Nicorette tyggegummi 2mg freshmintNicorette tyggegummi 2mg freshmint 210 ENPAC
kr 396,00
Skroll til toppen