-19%

Norgesplaster kinesiologitape rosa 5cmx5m 1stk

Opprinnelig pris var: kr 220,00.Nåværende pris er: kr 179,00.

Norgesplaster Kinesiologitape i rosa er et allsidig og effektivt produkt designet spesielt for aktive menn som ønsker å maksimere ytelse og restitusjon under trening og idrettsaktiviteter.

EAN: 07022750063718 Produktnummer: 839915 Kategori:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Kinesiologitape

Produktinformasjon

Maksinal ytlse med Norgesplaster kinesiologitape

Norgesplaster Kinesiologitape i rosa er et allsidig og effektivt produkt designet spesielt for aktive menn som ønsker å maksimere ytelse og restitusjon under trening og idrettsaktiviteter. Denne kinesiologitapen er utviklet med fokus på funksjonalitet, og gir deg den støtten du trenger uten å begrense bevegelsesfriheten.

Fordeler:

1. Maksimal ytelse: Kinesiologitape fra Norgesplaster hjelper deg med å oppnå maksimal ytelse under trening og konkurranser. Den gir målrettet støtte og kompresjon til muskler og ledd, slik at du kan prestere på ditt beste og unngå overbelastningsskader.

2. Raskere restitusjon: Med denne kinesiologitapen kan du forkorte restitusjonstiden etter intense treningsøkter eller skader. Den stimulerer blodsirkulasjonen og lymfesystemet, som hjelper kroppen med å fjerne avfallsstoffer og redusere hevelse, slik at du kan komme raskere tilbake i aktivitet.

3. Skånsom og behagelig: Norgesplaster Kinesiologitape er laget av mykt og pustende materiale, som gir en behagelig følelse på huden. Den er skånsom mot huden og kan brukes over lengre perioder uten å forårsake irritasjon.

4. Holdbar og vannbestandig: Denne kinesiologitapen er slitesterk og vannbestandig, slik at du kan bruke den under alle værforhold og aktiviteter. Uansett om du trener utendørs i regnet eller svetter under treningsøkten, vil denne tapen holde seg på plass og gi deg den nødvendige støtten.

5. Enkel å påføre: Norgesplaster Kinesiologitape er enkel å påføre takket være den selvklebende egenskapen. Du trenger ikke å bekymre deg for kompliserte teknikker – det er enkelt å få den på plass for optimal støtte og effekt.

Bruksområder:

Denne kinesiologitapen er ideell for ulike idrettsaktiviteter, som løping, sykling, styrketrening, fotball, basketball, og mye mer. Den kan brukes både som forebyggende tiltak for å unngå skader, eller som en del av behandlingen ved skader og smerter.

Egenskaper

Navn: Norgesplaster kinesiologitape blå 5cmx5m 1stk

Leverandør: Norgesplaster AS

Varenummer: 899571

Produkttype: Medisinsk utstyr

Handlekurv
Norgesplaster KinesiologitapeNorgesplaster kinesiologitape rosa 5cmx5m 1stk
Opprinnelig pris var: kr 220,00.Nåværende pris er: kr 179,00.
Skroll til toppen