-27%
, , , , , , ,

Nuxe Men Moisturising Multi-purpose ansiktskrem 50ml

kr 219,00 ink. mva.

Nuxe Men Moisturising Multi-purpose ansiktskrem er en allsidig løsning for menn som ønsker en glatt og fuktig hud. Enkel å bruke, og passer for alle hudtyper.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 5.98

En allsidig ansiktskrem for menn

Produktinformasjon

For en glatt og fuktig hud

Nuxe Men Moisturising Multi-purpose ansiktskrem er en allsidig løsning for menn som ønsker en glatt og fuktig hud. Formelen er utviklet for å gi huden din den nødvendige fuktigheten, mens den også beskytter huden mot ytre påvirkninger.

Nuxe Men Moisturising Multi-purpose ansiktskrem er ideell for alle hudtyper

Denne ansiktskremen er ideell for alle hudtyper, og gir deg en løsning som passer for din hud. Formelen er mild, slik at den passer for alle hudtyper, mens den også gir huden din den nødvendige fuktigheten.

Nuxe Men Moisturising Multi-purpose ansiktskrem er enkel å bruke

Med en praktisk størrelse på 50ml, er denne ansiktskremen enkel å ta med deg overalt. Formelen er enkel å påføre, og lar deg føle deg frisk og ren hele dagen.

De beste egenskapene til dette produktet

  • Allsidig løsning for huden
  • Ideell for alle hudtyper
  • Gir huden fuktighet
  • Beskytter mot ytre påvirkninger
  • Mild formel

Egenskaper

Navn: Nuxe Men Moisturising Multi-purpose ansiktskrem 50ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 947266

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Dimethicone, Hydroxyethyl Urea, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Capryloyl Glycine, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance, Ribose, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Dimethicone Crosspolymer, Allantoin, Alcohol, Tetrasodium Edta, Dehydroacetic Acid, Ammonium Lactate, Phenoxyethanol, Enantia Chlorantha Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Tocopherol, Quercus Robur Bark Extract, Oleanolic Acid, Limonene

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Nuxe Men Moisturising Multi-purpose ansiktskremNuxe Men Moisturising Multi-purpose ansiktskrem 50ml
kr 219,00 ink. mva.
Skroll til toppen