, , , , ,

Nycoplus Geleputer Omega-3 60 stykker

kr 169,00

Nycoplus Geleputer er et kosttilskudd i form av små, myke geléputer som er enkle å svelge og ta med seg på farten.

EAN: 07038319037175 Produktnr: 868527 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 2.82

Produktinformasjon

Nycoplus Geleputer Omega-3 er den perfekte måten å inkludere viktige omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Denne praktiske pakken inneholder 60 geleputer, hver fylt med høykvalitets omega-3 olje som støtter hjertehelsen, hjernens funksjon og generell velvære.

Fordeler med Nycoplus Geleputer

 1. Rik på Omega-3: Hver gelepute inneholder en betydelig mengde omega-3 fettsyrer, inkludert EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre). Disse fettsyrene er kjent for sin helsefordelaktige virkning.
 2. Hjertehelse: Omega-3 fettsyrer bidrar til å opprettholde sunne kolesterolnivåer og hjelper med å støtte hjertets helse. De kan også bidra til å regulere blodtrykket.
 3. Hjernefunksjon: DHA, en av hovedkomponentene i omega-3, spiller en nøkkelrolle i å støtte hjernefunksjonen og kognitive evner. Det er spesielt viktig for barns utvikling.
 4. Antiinflammatorisk: Omega-3 fettsyrer har antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å lindre betennelser i kroppen og støtte leddhelsen.
 5. Fiskeoljens kvalitet: Nycoplus legger stor vekt på kvaliteten på omega-3 oljen i disse geleputene. De er nøye testet for renhet og kvalitet.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 60 geleputer gir deg nok omega-3 til en betydelig periode, og produktet har en lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus Geleputer Omega-3 er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine omega-3 behov:

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Høy konsentrasjon: Hver gelepute gir deg en høy konsentrasjon av omega-3 fettsyrer, noe som betyr at du får maksimal fordel med hver dose.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 60 geleputer gir deg nok omega-3 tilskudd for en betydelig periode, og produktet har en lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Geleputer Omega-3 er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Inkluder Nycoplus Geleputer Omega-3 i din Daglige Rutine:

Enten du ønsker å støtte hjertehelsen din, forbedre kognitive funksjoner, eller opprettholde en sunn livsstil, kan Nycoplus Geleputer Omega-3 være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler.

Gi kroppen din den sunne dosen av omega-3 fettsyrer den fortjener med Nycoplus Geleputer Omega-3. Bestill din pakke med 60 geleputer i dag og opplev de mange helsefordelene disse fettsyrene kan tilby.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Geleputer 60 stykker

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 868527

Ingredienser

Konsentrert fiskeolje, søtstoff (xylitol), renset vann, søtstoff (sorbitol), gelatin (storfe), aroma (sitron), antioksidant (eplesyre), surhetsregulerende middel (trinatriumsitrat), antioksidant (tokoferoler), fargestoff (betakaroten). Vitaminer: D-alfa-tokoferol, kolekalsiferol, retinylpalmitat.

Handlekurv
Nycoplus GeleputerNycoplus Geleputer Omega-3 60 stykker
kr 169,00
Skroll til toppen