-20%
, , , ,

Nycoplus Multi Vitaminmikstur 500 ml

kr 79,00

Nycoplus Multi Vitaminmikstur er en enkel måte å tilføre kroppen alle viktige vitaminer og mineraler.

EAN: 07038319016378 Produktnr: 994434 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.20

En enkel måte å tilføre kroppen alle viktige vitaminer og mineraler

Produktinformasjon

Nycoplus Multi Vitaminmikstur er en enkel måte å tilføre kroppen alle viktige vitaminer og mineraler. Denne miksturen inneholder en omfattende blanding av vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å fungere optimalt.

En av fordelene med Nycoplus Multi Vitaminmikstur er at den er enkel å ta. Du kan enkelt måle opp riktig dose med den medfølgende måleskjeen, og blande miksturen i et glass vann eller juice. Dette gjør det enkelt for hele familien å ta tilskuddet.

Nycoplus Multi Vitaminmikstur inneholder også en omfattende blanding av vitaminer og mineraler. Dette inkluderer blant annet vitamin A, C, D, E, B1, B2, B6 og B12, samt jern, kalsium og magnesium. Disse næringsstoffene er viktige for å opprettholde en sunn kropp og et sterkt immunforsvar.

Til slutt er Nycoplus Multi Vitaminmikstur ideell for personer som ønsker å sikre at kroppen får alle nødvendige vitaminer og mineraler. Med en stor flaske på 500 ml kan du enkelt ta tilskuddet hver dag, og dermed sikre at kroppen din får alt den trenger for å fungere optimalt.

Alt i alt er Nycoplus Multi Vitaminmikstur en enkel og praktisk måte å tilføre kroppen alle viktige vitaminer og mineraler. Den er enkel å ta, passer for hele familien og inneholder en omfattende blanding av næringsstoffer som er viktige for å opprettholde en sunn kropp.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Multi Vitaminmikstur 500 ml

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 994434

Ingredienser

Vann, søtstoff (sorbitol), fortykningsmiddel (guarkjernemel, johannesbrødkjernemel), aroma, surhetsregulerendemiddel (eplesyre), fortykningsmiddel (agar), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), kokosolje, emulgator (soyalecitin). Vitaminer: L-askorbinsyre, nikotinamid, DL-alfa-tokoferylacetat, dekspantenol, pyridoksinhydroklorid, tiaminmononitrat, riboflavin, retinylpalmitat, pteroylmonoglutaminsyre, kolekalsiferol.

Handlekurv
Nycoplus Multi VitaminmiksturNycoplus Multi Vitaminmikstur 500 ml
kr 79,00
Skroll til toppen