, , , ,

Nycoplus Multi Vitaminmikstur 500 ml

kr 99,00

Nycoplus Multi Vitaminmikstur er en enkel måte å tilføre kroppen alle viktige vitaminer og mineraler.

EAN: 7038319016378 Produktnummer: 994434 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.20

Produktinformasjon

Nycoplus Multi Vitaminmikstur er en omfattende og allsidig måte å sikre at du får de nødvendige vitaminene og mineralene for optimal vekst og velvære. Denne praktiske flasken inneholder 500 ml vitaminmikstur, nøye formulert for å dekke dine daglige ernæringsbehov.

Fordeler med Nycoplus Multi Vitaminmikstur

 1. Komplett vitamin- og mineraltilskudd: Nycoplus Multi Vitaminmikstur inneholder en bred spekter av vitaminer og mineraler, inkludert vitamin A, C, D, E, B-vitaminer, jern, kalsium, og mange flere. Dette sikrer at du får en balansert og allsidig næringsstøtte.
 2. Immunstøtte: Vitamin C og D bidrar til å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen mot infeksjoner og sykdommer.
 3. Beinhelse: Kalsium og vitamin D støtter beinhelsen og kan bidra til å forebygge beintap over tid.
 4. Energinivå: B-vitaminer hjelper til med normal energimetabolisme og kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse.
 5. Barns vekst og utvikling: Dette produktet er spesielt gunstig for barn i vekst og utvikling, og det kan også være nyttig for gravide kvinner eller de med spesielle ernæringsbehov.
 6. Praktisk emballasje: Denne store flasken med 500 ml gir deg nok vitaminmikstur for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus Multi Vitaminmikstur er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine ernæringsbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver dose gir deg en nøye avmålt mengde vitaminer og mineraler, slik at du kan være trygg på at du får riktig næring.
 • Lang holdbarhet: Den store flasken med 500 ml vitaminmikstur gir deg nok tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Multi Vitaminmikstur er grundig testet for å sikre at den oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygg å bruke.

Inkluder Nycoplus Multi Vitaminmikstur i din Daglige Rutine

Enten du ønsker å sikre en balansert næringsstøtte, styrke immunforsvaret, eller støtte barns vekst og utvikling, kan Nycoplus Multi Vitaminmikstur være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler.

Gi kroppen din den komplette næringen den trenger med Nycoplus Multi Vitaminmikstur. Bestill din flaske med 500 ml i dag og opplev den enkle og omfattende måten å opprettholde optimal helse og velvære på.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Multi Vitaminmikstur 500 ml

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 994434

Ingredienser

Vann, søtstoff (sorbitol), fortykningsmiddel (guarkjernemel, johannesbrødkjernemel), aroma, surhetsregulerendemiddel (eplesyre), fortykningsmiddel (agar), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), kokosolje, emulgator (soyalecitin). Vitaminer: L-askorbinsyre, nikotinamid, DL-alfa-tokoferylacetat, dekspantenol, pyridoksinhydroklorid, tiaminmononitrat, riboflavin, retinylpalmitat, pteroylmonoglutaminsyre, kolekalsiferol.

Handlekurv
Nycoplus Multi Vitaminmikstur 500 ml
kr 99,00
Skroll til toppen