, , ,

RÅ SKINCARE SEVJE EVENING EXFOLIATING CLEANSER 150ML

kr 560,00

RÅ SKINCARE SEVJE Evening Exfoliating Cleanser, en skånsom eksfolierende rens spesielt utviklet for kveldspleie.

Produktnr: 666103 Kategorier: , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 3.73

Eksfolierende ansiktsrens

Produktinformasjon

RÅ SKINCARE SEVJE Evening Exfoliating Cleanser, en skånsom eksfolierende rens spesielt utviklet for kveldspleie. Denne rensen fra RÅ SKINCARE vil hjelpe deg med å rense og eksfoliere huden for en frisk og strålende hudtone.

RÅ SKINCARE SEVJE Evening Exfoliating Cleanser har en mild gel-konsistens som skånsomt fjerner urenheter, døde hudceller og overskudd av olje. Den er formulert med nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å forbedre hudens tekstur og gi en jevnere og mer fornyet hudtone.

Rensen inneholder også beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse og berolige eventuell irritasjon.

Rensen er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er fri for parfyme, parabener og syntetiske fargestoffer, og er dermatologisk testet for å sikre høy kvalitet og sikkerhet.

For å bruke RÅ SKINCARE SEVJE Evening Exfoliating Cleanser, påfør en liten mengde på fuktet hud og masser forsiktig inn i ansiktet og halsen. Skyll grundig med varmt vann og bruk deretter din vanlige kveldspleierutine.

Egenskaper

Navn: RÅ SKINCARE SEVJE EVENING EXFOLIATING CLEANSER

Leverandør: Rå Skincare

Varenummer: 666102

Nøkkelingredienser

2 % BHA salisylsyre, lauryl glucoside, glyserin, C- vitamin

Handlekurv
RÅ SKINCARE SEVJE Evening Exfoliating CleanserRÅ SKINCARE SEVJE EVENING EXFOLIATING CLEANSER 150ML
kr 560,00
Skroll til toppen