, , ,

Nicorette depotplaster 25mg/16t gjennomsiktig 7 STK

kr 199,00

Nicorette depotplaster 25mg/16t gjennomsiktig 7 STK er et reseptfritt legemiddel som inneholder nikotin og benyttes av voksne over 18 år.

EAN: 07046260271340 Produktnummer: 27134 Kategorier: , , , Stikkord: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 28.43

Mot nikotinabstinens

Produktinformasjon

Nicorette depotplaster 25mg/16t gjennomsiktig 7 STK er et reseptfritt legemiddel som inneholder nikotin og benyttes av voksne over 18 år.

Vær oppmerksom på at legen kan ha foreskrevet legemidlet til en annen bruk og/eller med en annen dosering enn angitt i pakningsvedlegget. Følg alltid legens forskrivning som er angitt på apoteketiketten.

Brukes til hjelp ved røykeavvenning.

Frigjøring av nikotin skjer langsomt og tas opp gjennom huden. Plasteret skal sitte på i 16 timer, noe som er en tidsmessig etterlikning av nikotintilførsel ved røyking. Effekten av Nicorette depotplaster kommer ikke så raskt som ved røyking, og du kan derfor ikke forvente deg like rask stimulans.

Les pakningsvedlegg før bruk. Pakningsvedlegg finner du her.

Anbefalt bruk

Dosering: Les pakningsvedlegg.

Egenskaper

Navn: Nicorette 25mg/16timer depotplaster 7stk

Leverandør: J&J Consumer, a div of Janssen-Cilag AS

Varenummer: 27134

ATC-kode: N07BA01

Ingredienser

Virkestoff er nikotin. Hjelpestoffer er: Triglyserider av middels kjedelengdeButylert metakrylatkopolymer, basisk Polyetylentereftalat (PET)-film, Akrylatmatriks, Akrylbindende oppløsning, Kaliumhydroksid, Krysskarmellosenatrium, Aluminiumacetylacetonat, Beskyttelsesfilm, Polyetylentereftalat (PET)-film (aluminiumbelagt på én side og silikonisert på begge sidene)

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Nicorette depotplaster 25mg/16t gjennomsiktig 7 STKNicorette depotplaster 25mg/16t gjennomsiktig 7 STK
kr 199,00
Skroll til toppen